bungalow het lam

Bungalow Het Lam is een vrijstaande, landelijk gelegen bungalow met een prachtig vrij uitzicht over de landerijen. Vanuit de woonkamer kunt genieten van de ondergaande zon. In de tuin die afgesloten kan worden staat een schommel, picknicktafel en blokhut/fietsenberging.

ligging

De vakantiebungalow is centraal gelegen op ca. 1,5 km. van Den Burg, de hoofdplaats van het eiland Texel. Het strand en bos zijn op fietsafstand. Het landschap met zijn karakteristieke tuinwallen, kolken en schapen is kenmerkend voor dit prachtige stukje van het eiland.

De Hoge Kamp Logo Bungalow Het Lam

indeling

De woonkamer heeft een zithoek met tv en een eethoek. De open keuken is ingericht met vaatwasser en combimagnetron. De badkamer heeft een douche. Het toilet is apart.

slapen

Op de bovenverdieping bevindt zich een tweepersoons slaapkamer voor volwassen en een “galerij slaapkamer” geschikt voor kinderen. De kinderslaapkamer heeft twee eenpersoons bedden (80 x 180 cm.) en bevindt zich onder een schuin dak.

Fietsverhuur

Op Texel kunt u prachtige fietstochten maken. In samenwerking met “Bets Fietsen” verhuren wij fietsen. Indien u voor minimaal drie dagen een fiets huurt, wordt deze gratis bij onze camping afgeleverd en weer opgehaald. Wij regelen graag uw fiets!

Broodjesservice

U kunt bij ons iedere dag verse broodjes bestellen van de Texelse bakker. De broodjes worden bij Bungalow Het Lam bezorgd.