camping de hoge kamp

Camping De Hoge Kamp is een kleinschalige, gemoedelijke boerencamping waar u heerlijk kunt kamperen. De camping is centraal gelegen op ca. 1,5 km. van Den Burg, de hoofdplaats van Texel.

heerlijke plek op texel

Het strand en bos zijn op fietsafstand. Het landschap met zijn karakteristieke tuinwallen, kolken en schapen is kenmerkend voor dit prachtige stukje van het eiland.

De Hoge Kamp Logo Camping

voorzieningen

Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van stroom en water. Ook zijn er picknicktafels aanwezig. Voor de kinderen is er een leuke speelplaats met schommel en trampoline.

sanitair

De camping beschikt over een keurig en schoon sanitair, waaronder 4 toiletten, 3 ruime douches en was cabines. Douchen is gratis (geen muntjes gedoe!).

Blokhut

In de blokhut bevindt zich een aanrecht met 2 wasbakken en een koel-vries combinatie, voor algemeen gebruik. Verder staat er een waterkoker, Senseo en centrifuge, ook vindt u hier informatiekranten en folders.

Broodjes service

U kunt bij ons iedere dag verse broodjes bestellen van de Texelse bakker. De broodjes worden op de camping bezorgd.

De Hoge Kamp Logo Camping

Fietsverhuur

Op Texel kunt u prachtige fietstochten maken. In samenwerking met “Bets Fietsen” verhuren wij fietsen. Indien u voor minimaal drie dagen een fiets huurt, wordt deze gratis bij onze camping afgeleverd en weer opgehaald. Wij regelen graag uw fiets!

Honden

Honden zijn toegestaan, aanlijnen is verplicht!

Wifi

Gratis.