Vakantieverblijf HeT Schaap

Vakantiehuis “Het Schaap” is een uniek en gloednieuw vakantieverblijf dat gerealiseerd is in een monumentale Stolp. “Het Schaap” staat midden op het erf van Schapenboerderij “De Hoge Kamp”

ligging

Het vakantiehuis is centraal gelegen op ca. 1,5 km. van Den Burg, de hoofdplaats van het eiland Texel. Het strand en bos zijn op fietsafstand. Het landschap met zijn karakteristieke tuinwallen, kolken en schapen is kenmerkend voor dit prachtige stukje van het eiland.

De Hoge Kamp Logo Bungalow Het Lam

indeling

Gezellige zithoek met smart-tv, openslaande deuren naar terras en mooie ovale eettafel. De open moderne keuken heeft o.a. een afwasmachine, combimagnetron, quooker, inductiekookplaat met downdraftpannen, senseo en koffiezetapparaat. Tevens vindt u hier een apart toilet en schuur voor uw fietsen.

slapen

Op de begane grond is een tweepersoons slaapkamer met aansluitend een badkamer met douche en toilet.

Op de bovenverdieping zijn twee eenpersoons slaapkamers, een opkamer, een apart toilet en een badkamer met douche.

Buiten

Verhard terras bij openslaande deuren en rondom gras

Fietsverhuur

Op Texel kunt u prachtige fietstochten maken. In samenwerking met “Bets Fietsen” verhuren wij fietsen. Indien u voor minimaal drie dagen een fiets huurt, wordt deze gratis bij onze camping afgeleverd en weer opgehaald. Wij regelen graag uw fiets!

Broodjesservice

U kunt bij ons iedere dag verse broodjes bestellen van de Texelse bakker. De broodjes worden bij Vakantieverblijf Het Schaap bezorgd.